PRO C9500

Pozovite za cenu!

Nastavite sa sledećom fazom rasta
Skalabilan i pristupačan, RICOH Pro C9500 štampač u boji je vrhunski sistem napravljen kako bi  Vas pripremi za ono što sledi. Dobijate performanse koje su vam potrebne – pouzdano ostvarite milion otisaka  mesečno;  izuzetna boja sa preciznom i tačnom registracijom napred-nazad; pređite sa ofset na digitalu bez kompromisa da biste preuzeli varijabilne poslove sa visokom maržom. Uvek budite spremni za klijente koji traže manje tiraže sa nemoguće kratkim  rokovima.

Šifra proizvoda: pro_9500-e-1 Kategorija: Oznaka:

Opis

Pursue your next stage of growth

Skalabilan i pristupačan, RICOH Pro C9500 štampač u boji  je vrhunski sistem napravljen za današnju stvarnost i da vas pripremi za ono što sledi. Dobijate performanse koje su vam potrebne – pouzdano ostvarite milion otisaka mesečno; postignite izuzetnu boju sa preciznom i tačnom registracijom napred-nazad; pređite sa ofset na digitalu bez kompromisa da biste preuzeli varijabilne poslove sa visokom maržom. Uvijek budite spremni za klijente koji traže manje serije s tijesnim rokovima..

Osvojite nova tržišta i nove klijente

Veća fleksibilnost medija i podrška za različite debljine papir, kao i sintetičke i specijalne podloge omogućavaju vam da kreirate više, u više konfiguracija. Prihvatite nove kreativne mogućnosti bilo da je posao direktna pošta, katalog ili foto-album. uradite štampu sa podrškom za medije do 173 lb. omota (470 gsm). Dodajte opciju štampe postera veličine do 1260mm.

Dizajniran da nadmaši očekivanja.

Efikasnost. Kapacitet. Snaga. Kontrola. RICOH Pro C9500 to postiže sa zapanjujućim brzinama do 135 stranica u minuti*, mesečnim obimom do milion stranica, moćnim Fiery® kontrolerom i robustnim kapacitetom papira od 18.100 listova. Novi 21-inčni kolorni ekran osetljiv na dodir pruža jednostavno korisničko iskustvo i ima prilagodljiv prikaz za bržu izradu poslova.

Više opcija za završnu obradu kako bi se zadovoljile različite potrebe kupaca.

Uživajte u proizvodnim mogućnostima od početka do kraja s automatskom završnom obradom. Lako, efikasno i pristupačno proizvodite profesionalne brošure sa šivenjem u sredini, knjige sa spiralom i presavijene direktne pošiljke. Zadržite više poslova unutar firme i podstaknite rast poslovanja. Radite pametnije, ne napornije.

 

Dodatne informacije

boja

brzina

format

kapacitet ul.fioke

Specifikacija

Pošaljite upit