Naš partner

Široka ponuda RICOH hardverskih i softverskih rešenja kreirana je da unapredi Vaše poslovanje. Bilo da tražite profesionalno rešenje za komercijalnu ili kancelarijsku namenu ili vrhunski uređaj za kućnu upotrebu naši proizvodi pružiće Vam najbolje što RICOH može da ponudi.

Naš partner

RICOH

Naš asortiman vodećih RICOH hardverskih i softverskih proizvoda dizajniran je da poboljša Vaše okruženje. Bilo da tražite profesionalni uređaj za komercijalnu i kancelarijsku upotrebu ili vrhunski deo hardvera za Vaš dom, naši jednostavni, ekološki prihvatljivi proizvodi donose vam najbolje u tehnološkim inovacijama kompanije RICOH. Potvrda vrhunskog kvaliteta RICOH uređaja i stručnosti našeg tima je zadovoljstvo kupaca koje je srž svega što radimo, a koje počinje od dubokog razumevanja onoga što klijentu treba.
0

godina

zastupljenosti na našem tržištu

MFP uređaji

Ponuda RICOH multifunkcijskih uređaja – brzina, pouzdanost, kvalitet otiska, jednostavno korišćenje, visoka produktivnost uz niske troškove. Raznovrsna ponuda uz najpovoljnije cene.

Štampači

RICOH kolor i c/b štampači za ekonomičnu štampu. Različiti opcije povezivanja, niski troškovi korišćenja i vrhunski kvalitet otiska olakšaće Vam rad i unaprediti vaše poslovanje.

Fax uredjaji

Možemo Vam ponuditi fax uređaje sa naprednim mogućnostima. Od osnovnih modela sa opcijama za kopiranje i štampu do uređaja sa IP internet fax opcijama i enkripcijom nudimo Vam velik izbor rešenja za različita okruženja.

Audio-Vizuelni sistemi

RICOH rešenja (pametne table i projektori) za prezentaciju i kolaboraciju na projektima u realnom vremenu sa bilo koje lokacije.