Pro C5300s

Pozovite za cenu!

Sa kompaktnim i svestranim produkcijskim štampačem RICOH® Pro C5300, možete impresionirati kvalitettom Vaše klijente, povećati produktivnost i umanjiti troškove štampe. Ovi multifunkcionalni digitalni produkcijski kolor sistemi pružaju širokih mogućnosti koje su idealne za in-plant štampu , korporativni grafička odeljenja (CRD), franšizne i komercijalne štampare. Ispunite sve zahteve klijenata, od jednostavnih do najsloženijih sa živim bojama, podrškom za različite medije i višestrukim opcijama za završnu obradu. Brzo povratite investiciju ekonomičnom i brzom štampom brošura, direktne pošte, uputstava, materijala za prezentacije, velikih formata, knjiga i drugih materijala. Sve to je upakovano u kompaktno kućište ne traži puno prostora. I najvažnije sve to dolazi uz više nego povoljnu cenu.

Šifra proizvoda: pro_c5300 Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

IZDVOJITE SE OD KONKURENCIJE

Precizni, ponovljivi kvalitet pomaže se Vaša štamparija istakne u konkurentnoj industriji. Pro C5310 pruži štampu koje se odlikuje oštrim i jasnim tekst i slikama koje su zasićene bogatim bojama koje u rezultat našeg inovativnog procesa štampe. Zadržite stroge standarde kvaliteta sa preciznom registracijom; sa tehnologijom koja umanjuje pomeranja boja; i uz doslednu sposobnost da štampate na specijalnim papirima. Za manje reprinte ili poslove na zahtev, Pro C5310 može postigne kvalitet Vaših većih sistema, što Vam omogućava da koristite sopstvena sredstva na najproduktivniji način za Vas i Vaše klijente. Još bolje, uređaji prati kvalitet slike u kontinuitetu i vrši rekalibraciju kada je to potrebno, automatski štiteći ukupan kvalitet svakog proizvoda koji izlazi iz Vaše štamparije.

ZADOVOLJNI KLIJENTI SE UVEK VRAĆAJU

Sa mnoštvom mogućnosti koje pruža ovaj uređaj, možete lako zadržati i podstaknuti klijenta da potroši više novca na dodatne vrste medija i završne obrade. Štampa na papiru do 360g/m2 i dimenzijama do 330×487 mm omogućava štampu koja će se izdvojiti i biti dugotrajna. Pravite unikatne razglednice i koverte sa premaznim i papirima sa teksturom. Štampajte kvalitetne velike formate do 1260mm za PoS i oznake . Napravite profesionalno povezane knjige na zahtev. Sa ovakvom fleksibilnošću zadržaćete poslove i osvojiti nova tržišta.

NIŽI TROŠKOVI

Pojednostavljenjem poslova vezanih za štampu i uštedom električne energije sa Pro C5310, značajno ćete umanjiti potrebnu radnu snagu i druge operativne troškove. Sa našim Device Software Manager-om automatski ćete instalirati i konfigurisati drajvere. Koristite RICOH @Remote da nadgledate uređaju u realnom vremenu, daljinski otklonite probleme i automatizujete očitavanja i narudžbine tonera. Dodatno ovi sistemi imaju nizak TEC (Typical Electricity Consumption) zbog čega zaslužuju ENERGY STAR® sertifikat i ispunjavaju EPEAT® zlatni kriterijum. Sve ovo znaci nisku potrošnju električne energije koju dodatno možete umanjiti programiranjem sistema da se ugasi kada nema posla. Da bi izbegli troškove kad sistem nije u funkciji možete se uključiti u naš TCRU (Trained Customer Replaceable Units) program kako bi dodatno skratili to vreme.

Dodatne informacije

boja

brzina

,

format

kapacitet ul.fioke

Karakteristike

Kolor Da
Kopiranje Da
Štampa Da
Skeniranje Da
MICR nije dostupno
Rezolucija 2400 x 4800 dpi
Brzina 65 – 80ppm (pun kolor/CB)
Kapacitet Standardno/Max: 3.850/8.550 listova
Napajanje 208 – 240V, 16A, 50/60Hz x 2 kabla
Dimenzije (ŠxDxV) 799 × 880 × 1648 mm
Težina 262 kg
Puna specifikacija pdf download

Pošaljite upit