Servis i održavanje

Sa redovnim održavanjem osiguraćete besprekoran tok poslovnih procesa, bez zastoja i produžiti radni vek uređaja.

Mi smo od samog početka postavili cilj, da se uspostavi kvalitetan sevis za podršku korisnicima. Naše odeljenje za tehničku podršku i servis i savetovanje deluje unutar naše kompanije, rešava sve probleme i pruža 24/7 podršku našim klijentima. U svakom trenutku korisnicima na teritoriji Srbije na raspolaganju je naš tim servisera koji mogu pružiti potpunu servisnu podršku.

ZAŠTO

Preventivno održavanje

Korisnici uređaja za štampu i kopiranje obično zanemaruju važnost redovnog servisa i servis pozivaju samo kada mašina postane neupotrebljiva, što dovodi do velikih troškova, odlaganja poslovnih aktivnosti i gubitka vremena do ponovnog korišćenje uređaja. Neredovno održavanje mašine za kopiranje skraćuje njen vek i povećava troškove amortizacije tokom njenog radnog veka.
Dokaz važnosti redovnog servisa i održavanja su mašine klijenata servisa Biroeksim stare više od 30 godina koje su još uvek funkcionalne sa visokim kvalitetom štampe.
Biroeksim pruža usluge podrške na daljinu i na licu mesta, kako bi osigurao da vašu urađaji rade i da su u optimalnom stanju. Sa našim fokusom na maksimiziranje dostupnosti vaših rešenja za upravljanje dokumentima, možete se usredsrediti na svoju osnovnu delatnost.
Možete se osloniti na usluge podrške Ricoh da vam pomognu da povećate produktivnost upravljanja dokumentima. Naš širok spektar usluga uključuje web podršku, telefonsku podršku i podršku na licu mesta. Takođe možemo obezbediti stalno osoblje na licu mesta kako bismo zaštitili kritične aplikacije.
U slučaju da se problem javi, na raspolaganju su usluge podrške Biroeksim-a kako bi se obezbedilo brzo rešavanje problema sa minimalnim uticajem na vaše poslovanje.

Redovno održavanje

Fotokopir uređaj je neophodan deo opreme na mnogim radnim mestima. Da bi se održao u ispravnom stanju, neophodno je da ga redovno servisirate. To je bez obzira na marku i model mašine ili u koju svrhu se koristi.

Delovi i repromaterijal

Da biste osigurali vrhunske performanse vašeg Ricoh uređaja, računajte na naše originalne kertridže, tonere, potrošni materijal i rezervne delove koji će pružiti izvanredne rezultate i izuzetnu pouzdanost.

Tim

Naši inženjeri su iskusni & profesionalni . Oni će brzo i efikasno rešiti problem i popraviti vaš Ricoh štampač, kao i obezbediti besplatan pregled i čišćenje.

Zakažite servis