MP CW2201SP

Pozovite za cenu!

Na AEC tržište (Architecture, Engineering & Contruction) dešavaju se velike promene. Projektni timovi traže bolje načine za predstavljanje informacija. Traže tehnologiju koja će se jednostavno integrisati Cloud-rešenja u radni tok. Kako crteži postaju sve složeniji i sofisticiraniji tako postaju složeniji i nivo detalja koji se očekuju u svakoj fazi planiranja i razvoja. SA novim upravljački panelom i intuitivnim interfejsom novi RICOH® MP CW2201SP kolor sistem za štampu širokog formata pruža nove načine da ispunite sve nove zahteve. Pruža inovativni način za obavljanje poslova kakvi se pred Vas postavljaju – preko mreže, u “oblaku” i u pokretu.

Šifra proizvoda: mp_cw2201Ssp Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

NOVA INOVATIVNA TEHNOLOGIJA BOJE


RICOH MP CW2201SP predstavlja MFP rešenje koje nudi sve potrebne funkcije sa sposobnošću da se jednostavno integriše kako bi mogli da napredujete u današnjem umreženom svetu. Dizajniran za štampu širokog formata za manje tiraže predstavlja rešenje koje Vam donosi najnovija dostignuća. Platforma koja će uvećati Vaše mogućnosti i unaprediti način na koji kreirate, skladištite i delite informacije. Trenutni pristup do 3000 fajlova na serveru i sa 4GB RAM-a i 320 GB hdd bićete u stanju da efikasno štampate, kopirate, skenirate i delite dokumente sa jednog uređaja.

KREIRAJTE PAMETNIJE VEZE

Uprkos veličini fajlova CAD okruženje ima konstantnu potrebu za deljenjem i distribucijom fajlova u mreži. Standardni 10/100/1000Base-TX Gigabit interfejs omogućava brži protoko i transfer između korisnika brzinom do 1000MBs. Dodatno transfer fajlova preko USB 2.0 konekcije dodatno ubrzava brzinu obavljanja poslova. Ricoh PrintCopy Tool softver omogućava korisnicima da štampaju i edituju bilo koji fajl bez obzira da li posedujete originalni softver koji je korišten za njegovo kreiranje

NOVA GENERACIJA INK-JET TEHNOLOGIJE ZA VISOKI KVALITET

Precizna kolor štampa sa manjim prirastom tačke zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji boje i dve glave za štampu. Nova Ricoh tehnologija pigmentnih boja unosi pigment između vlakana papira i na taj način postiže superiorne rezultate u različitim primenama u štampi širokog formata. Nove boje su manjeg viskoziteta obezbeđujući na taj način lakši protok do glave za štampu. Dvosmerna pumpa za boju smanjuje potrošnju boje. Sa brzo sušećim bojama i minimalnim prirastom tačke postiže se optimalni kvalitet štampe svakog posla. Novi mod za štednju boje značajno smanjuje potrošnju i donosi neočekivanu uštedu u troškovima.

Dodatne informacije

boja

Karakteristike

Kolor Da
Kopiranje Da
Štampa Da
Skeniranje Da
Vreme zagrevanja manje od 40 sek
Dimenzije ŠxDxV:1,384 x 675 x 1,219 m)
Težina 120 kg
Napajanje 220 V, 15A (max)
Rezolucija skeniranja do 600 dpi; TWAIN: do 2400 dpi
Rezolucija Brzina prioritet (Crteži): 600 x 300 dpi
Speed prioritet: 600 x 600 dpi
Standardno: 600 x 600 dpi
Kvalitet prioritet: 600 x 600 dpi
Kvalitet prioritet za Coated, Film (Matted) i specijalni papir: 1200 x 1200 dpi
Izvor papira 1. Rolna i (opcija) 2. rolna
Brzina kopiranja A0 SEF:

C/B – velika brzina kopiranja: 1.9 kop/min; Standard: 1.1 kop/min
Kolor – velika brzina kopiranj: 1.1 kop/min; Standard: .6 kop/min

A1 LEF:
C/B – velika brzina kopiranja: 3.8 kop/min; Standard: 2.0 kop/min
Kolor – velika brzina kopiranj: 2.1 kop/min; Standard: 1.2kop/min

Metod sečenja Podešena, sinhronizovana i promenljiva
Opcije kontrolera PDL: PCL, Adobe® PostScript3, HDI (AutoCAD)
Dimenzija skeniranja Max: 914 – 15,000 m)
Min: 210 – 210 mm
Maksimaln brzina štampe A0 SEF:
C/B – 1.9 str/min
Kolor – 1.1 str/min

A1 LEF:
C/B- 3.8 str/min
Kolor – 2.1 str/min

Puna specifikacija pdf download

Pošaljite upit