Pro C9200

Pozovite za cenu!

Predstavljamo Vam Pro C9200 – digitalni uređaj za migraciju sa ofset-a na digitalu: kvalitet uporediv sa ofsetom, visoka pouzdanost na duge staze, velik kapacitet, široka podrška štampe na različitim podlogama i jednostavna upotreba. Dodajte opcionalni softver i opcije završne dorade i pomoću jednog uređaja možete sami uraditi sve poslove koje ste ranije morali da odbijete. Ova digitalna mašina omogućava Vam da ispunite sve rokove i “u zadnjem trenutku” zahteve klijenta.

Šifra proizvoda: pro_c9200 Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

DIGITALA KOJA MISLI DA JE OFSET UREĐAJ!

Kako poslovi štampe postaju sve složeniji, sa sve kraćim rokovima, niste jedini koji sebi postavljaju ova pitanja. Ali sa ovim modelima možete biti među prvima koji će biti u stanju da samouvereno daju jednostavan odgovor – da. Novi modeli kolor produkcijskih štampača mogu da završe više tipova poslova za kraće vreme sa manjim troškovima. Na taj način možete da zadržite poslove koje ranije niste mogli da uradite.
Inovativna štampe sa pet boja i neverovatnom raznovrsnošću. Poboljšanja u najnovijoj generaciji produkcijskih mašina uključuju poboljšanu stabilnost boja zahvaljujući automatskoj kalibraciji sa novim in-line senzorima i poboljšanoj registraciji pomoću funkcije automatskog prilagođavanja u realnom vremenu. Modularni koncept Vam omogućava da dodate 9 linijskih opcija za ulaganje i doradu. Ovako raznovrsna i produktivna platforma može biti ključni element koji će Vas izdvojiti na tržištu i napraviti razliku koja će Vam doneti profit.

-Štampajte do 135 str/min
-Kvalitet štampe uporediv sa ofset otiskom
-Puna brzina za podloge do 470gsm
-Štampajte na različitim podlogama uključujući tradicionalni papir, sintetiku, koverte, materijale sa teksturom…
-Automatski dupleks na banerima dužine do1030mm (simpleks 1260mm)
-Modularna konfiguracija prilagodljiva svim Vašim potrebama

PRUŽITE KLIJENTIMA PREDNOST SA VIŠE OPCIJA ZA ŠTAMPU

Uvek ste u potrazi za načinima da se izdvojite od konkurencije. Isto važi i za Vaše klijente. Sa RICOH Pro C9200 serijom, možete uraditi parcijalno lakiranje ili štampati sa belim tonerom pored standardnih CMYK boja i tako istaknuti elemente na natpisima, vizit kartama, menijima i drugim štampanim materijalima. Kada se štampa na tamnim podlogama, istaknite ceo dokument, izabrane slike ili određeni tekst sa lakiranjem kako bi poruka Vašeg klijenta bila još istaknutija. Iskoristite beli toner da stvoriti mogućnosti za ostvarivanje dodatnih prihoda štampom na tamnim ili providnim podlogama kao što su folije.

ŠTAMPAJTE NA RAZLIČITIM PODLOGAMA, URADITE VIŠE POSLOVA

Potreban Vam je uređaj koji je raznovrstan kao i Vaši klijenti. Štampa prezentacija, razglednice, presavijenih brošura, papira sa teksturom, koverti, postera itd. velikom brzinom sa minimalnim održavanjem. Ne morate da brinete o gubitku kvaliteta ili preciznosti uvlačenja težih papira. Kaseta velikog kapaciteta sa vakumskim ulaganjem (Vacuum-Feed Large Capacity Input Tray LCIT) dizajnirana je za papire težine do 360 g/m2 simpleks i dupleks. Možete dodati opcionu kasetu za veće formate do 698mm ili jednostavno koristite multi-bypass za velike formate do 1252 mm. Možete sačuvati podešavanja za različite papire i tako skratiti vreme pripreme za štampu budućih poslova na istom papiru.

Dodatne informacije

boja

brzina

format

kapacitet ul.fioke

Karakteristike

Kolor Da
Kopiranje Ne
Štampa Da
Skeniranje Ne
MICR nije dostupno
Rezolucija 1200 dpi
Brzina 135 ppm (pun kolor/CB)
Kapacitet Standardno: 4400
max kapacitet: 17,600
Napajanje 208 – 240V, 16A, 50/60Hz x 2 kabla
Dimenzije (ŠxDxV) 2,520 x 990 x 1,500 mm
Težina 1,076 kg
Puna specifikacija pdf download

Pošaljite upit