PRO L5160

Pozovite za cenu!

RICOH® Pro L5160 je izuzetan štampač širokog formata za banere, bilborde, postere, tapete, za unutrašnje i spoljašnje oglašavanje. Vaši klijenti će odmah primetiti oštrinu i živopisnost štampe. Primetićete lakoću izrade i korišćenja štampača. RICOH® Pro L5160 koristi ekološke, vodene, lateks boje, u procesu štampe sa do šest boja, uključujući i narandžastu, zelenu plus belu boju, za mnogo širu paletu boja. Rezultat su jarki pasteli i precizne spot boje za logotipe, što Vam omogućiti da zadovoljite široki spektar potreba klijenata.

Šifra proizvoda: l4160-pro-1 Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

NOVA INOVATIVNA TEHNOLOGIJA


Sa 40 godina inovacija, Ricoh-ovi inženjeri imaju pravo da za sebe tvrde da su stručnjaci za inkjet. Naša nova serija Pro L5100 omogućava brže štampu velikog formata sa oštrijim otiskom na širokom spektru podloga, od zidnih tapeta do grafike na prozorima. Mi smo novi lider u štampi velikog formata sa većim brzinama brzinama štampe automatizovanim održavanjem, tako da ne morate da gubite vreme. Od glava za štampu industrijske klase do tehnologije sušenja otiska koja skraćuje vreme između štampe i završne obrade, serija Pro L5100 je pouzdan izbor za vrhunski kvalitet otiska uz neverovatnu brzinu štampe.

VIŠE BOJA, UKLJUČUJUĆI BELU, ZA JAČI UTISAK

RICOH Pro L5160  može da štampa sa šest boja – dodatkom narandžaste i zelene standardnim CMYK bojama: sa više opcija sa bojama i većim spektrom boja daje Vam mogućnost za izuzetnu reprodukciju na bilo kojoj podlozi. Pored toga, bela boja omogućava vam da je koristite kao baznu boju i proizvedete izuzetnu štampu na providnim podlogama.

BRZA ŠTAMPA NATPISA

Izuzetna grafika ispunjava svoj zadatak samo ako je tu publika koja treba da je uoči. Zato morate biti u stanju da brzo odštampate natpise i stignete do publike u pravom trenutku. RICOH Pro L5160 je dizajniran za efikasnost i brzi protok poslova. Sa osam kertridža, možete izabrati skoro svaku konfiguraciju u toku instalacije. dodatno, kada je podešen u režimu 4-boje, dva kertridža su predviđena za svaku boju, tako da štampanje neće prestati, čak i kada se potroši prvi kertridž boje. Nećete dugo čekati ni da se štampa osuši. Niz grejača održava odgovarajuću temperaturu pre štampe, tokom štampe i tokom procesa sušenja kako bi se osiguralo da svaka dodatna obrada odštampanog materijala može započeti odmah nakon završetka štampe.

Dodatne informacije

boja

Karakteristike

Kolor Da
Proces štampe Piezo inkjet system 3x RICOH MH5441 glava za štampu – Latex Ink (2. generacija AR boje)
Boja Latex boja
Širina štampe 1.625mm
Povezivanje USB 2.0, Ethernet (za održavanje)
dimenzije 3,000 × 1,000 × 1,500mm/td>
Težina 385 kg
Napajanje 200-240V 50-60Hz, 12A or less x 2 lines
Rezolucija 450dpi, 600dpi, 900dpi, 1200dpi
Metoda sečenja Sečenje nakon štampe, štampa nakon sečenja
Brzina štampe max 46,7 m2/h
Puna specifikacija pdf download

Pošaljite upit