Pro C7100

Pozovite za cenu!

Ricoh je lansirao novi modele svojih štampača serije Pro, uključujući RICOH® Pro C7100S/Pro C7100SX/Pro C7110S/Pro C7110SX series of Multifunction Color Production Systems or RICOH® Pro C7100/Pro C7100X/Pro C7110/Pro C7110X. Najnoviji modeli ovih digitalnih uređaja dizajnirani su kako bi dodatno unapredili mogućnosti klijenata okrenutih digitalnoj štampi pružajući im dodatnu konkurentnost i priliku za maksimiziranje prihoda, smanjenje operativnih troškova uz još kvalitetniji otisak. Nova poboljšanja u serije Ricoh Pro C7100 ispunjavaju kompleksnije zahteve klijenata za štampu različitog obima i sve kraćim rokovima. U isto vreme, ovi uređaji, korisnicima pružaju dodatne performanse podržavajući još veći kvalitet otiska, štampanje na širokom spektru podloga. Sada možete maksimalno povećati produktivnost, proširiti mogućnosti Vaše štamparije i na još efikasniji, ekonomičniji i profitabilniji način odgovoriti na zahteve tržišta.

Šifra proizvoda: pro_c7100 Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

IMPRESIONIRAJTE KLIJENTE ŠTAMPOM VISOKOG KVALITETA

 

Prikazati informaciju klijentu je samo početak. To mora da bude urađeno na ubedljiv način ako očekujete da oni reaguju na nju. Sa RICOH PRO C7100 uređajima, možete reprodukovati boje sa neverovatnom preciznošću sa skoro ofset kvalitetom. Iskoristite tehnologiju VCSEL (Vertical Cavity Surface Emitting) lasera za preciznu registraciju. Promenite stepen prianjanja tonera kako bi se prilagodili podlozi, uključujući i sjajni premazni papi i kako bi uvek imali najkvalitetniji rezultat štampe.Da bi prvi utisak sa odštampanim materijalom bio najbolji, konstantno se kontrolišu i podešavaju mnogobrojni parametri među kojima je i gustina tonera čime se dobija bolja konzistencija boje.

PRUŽITE KLIJENTIMA PREDNOST SA VIŠE OPCIJA ZA ŠTAMPU

Uvek ste u potrazi za načinima da se izdvojite od konkurencije. Isto važi i za Vaše klijente. Sa RICOH Pro C7100 serijom, možete uraditi parcijalno lakiranje ili štampati sa belim tonerom pored standardnih CMYK boja i tako istaknuti elemente na natpisima, vizit kartama, menijima i drugim štampanim materijalima. Kada se štampa na tamnim podlogama, istaknite ceo dokument, izabrane slike ili određeni tekst sa lakiranjem kako bi poruka Vašeg klijenta bila još istaknutija. Iskoristite beli toner da stvoriti mogućnosti za ostvarivanje dodatnih prihoda štampom na tamnim ili providnim podlogama kao što su folije.

ŠTAMPAJTE NA RAZLIČITIM PODLOGAMA, URADITE VIŠE POSLOVA

Potreban Vam je uređaj koji je raznovrstan kao i Vaši klijenti. Štampa prezentacija, razglednice, presavijenih brošura, papira sa teksturom, koverti, postera itd. velikom brzinom sa minimalnim održavanjem. Ne morate da brinete o gubitku kvaliteta ili preciznosti uvlačenja težih papira. Kaseta velikog kapaciteta sa vakumskim ulaganjem (Vacuum-Feed Large Capacity Input Tray LCIT) dizajnirana je za papire težine do 360 g/m2 simpleks i dupleks. Možete dodati opcionu kasetu za veće formate do 698mm ili jednostavno koristite multi-bypass za velike formate do 1252 mm. Možete sačuvati podešavanja za različite papire i tako skratiti vreme pripreme za štampu budućih poslova na istom papiru.

Dodatne informacije

boja

brzina

format

kapacitet ul.fioke

Karakteristike

Kolor Da
Kopiranje Da
Štampa Da
Skeniranje Da
MICR nije dostupno
Rezolucija 1200 x 4800 dpi
Brzina 90 ppm (pun kolor/CB)
Kapacitet Standardno: 2 kasete: 1,000 listova + 1 kaseta: 500 sheets
max kapacitet: 16,200 listova
Napajanje 208 – 240V, 16A, 50/60Hz x 2 kabla
Dimenzije (ŠxDxV) 1320mm x 910mm x 1218mm
Težina 1,276 lbs. (580 kg)
Puna specifikacija pdf download

Pošaljite upit