IM C3000

Pozovite za cenu!

Vaš sopstvena štamparija, IM C3000 MFP štampač  brzine  od 30 stranica u minuti ispuniće sve Vaše zahteve za štampanje i kopiranje. Pametni ekran na dodir od 10,1 inča pojednostavljuje rad, omogućavajući korisnicima da biraju između niza inteligentnih aplikacija i primene podešavanja pametne štampe. I, pored štampanja svakodnevnih poslovnih dokumenata, može se koristiti za izradu privlačnih marketinških materijala, kao što su brošure, časopisi i baneri.

Šifra proizvoda: imc3000 Kategorija:

Opis proizvoda

KVALITET & BRZINA

Vaš sopstvena štamparija, ovaj MFP štampač  brzine  od 30 stranica u minuti ispuniće sve Vaše zahteve zaštampanje i kopiranje. Pametni ekran na dodir od 10,1 inča pojednostavljuje rad, omogućavajući korisnicima da biraju između niza inteligentnih aplikacija i primene podešavanja pametne štampe. I, pored štampanja svakodnevnih poslovnih dokumenata, može se koristiti za izradu privlačnih marketinških materijala, kao što su brošure, časopisi i baneri.

Iskoristite sve prednosti i mogućnosti A3 MFP štampača, izradite personalizovane brošure u punoj boji i banere izuzetnog kvaliteta, sve to u Vašoj kancelariji. Da biste dodali dodatni kvlitet vašoj marketinškoj komunikaciji, štampajte A3 u punom koloru na 300gsm SRA3 papiru. A, koristeći opcioni finišer brošura, IM C3000 će preklopiti i povezati marketinški materijal i tako ga učiniti odmah spremnim za distribuciju.

  • A3 sve-u-jednom štampač podržava digitalne tokove posla
  • 30 stranica u minuti A3 u boji  izuzetnog kvaliteta
  • Jednostavna izrada marketinških materijala, uključujući brošure i banere
  • Pametnai ekran na dodir  od 10,1 inča pojednostavljuje rad, omogućavajući korisnicima da koriste inteligentne aplikacije
  • Opcije za završnu obradu uključuju kompaktni finišer za brošure, koji savija i ušiva
  • Automatski ulagač dokumenata (ARDF) automatizuje svakodnevne procese skeniranja i kopiranja
  • Skenirani dokumenti se mogu proslediti na e-poštu, sačuvati na mrežnoj lokaciji ili otpremiti na DropBox™ ili Sharepoint™
  • Jednostavno ažuriranje, nove funkcije, aplikacije i ažuriranja se mogu preuzeti iz oblaka

 

Karakteristike

Pošaljite upit